VISAJ Residence

Clădirea VISAJ Residence, construită în 2018, are 4 etaje cu lift și oferă apartamente complet utilate și mobilate la cele mai înalte standarde, cu stil și mult bun gust.
⭐️⭐️⭐️
Experiența pozitivă a clienților, care au ales cazarea în regim hotelier, se reflectă în nota 9.1 (calificativ “Superb”), dată pe booking.com în urma a 300 de evaluari ale oaspeților din peste 50 de țări.
⭐️⭐️⭐️
Clienții beneficiază de electrocasnice și veselă, dormitor cu pat confortabil (saltea Memory), televizor Smart și cablu TV, mașină de spălat, uscător de păr, aer condiționat, încălzire în pardoseală prin centrală proprie la fiecare apartament, balcoane amenajate în stil modern, ferestre mari cu vedere panoramică, parcare supravegheată video, etc.
⭐️⭐️⭐️
Este o combinație perfectă între avantajele oferite de o zonă liniștită și accesul facil către centrul orașului, datorită distanței nu foarte mari și a disponibilității mijloacelor de transport în comun. De asemenea, se poate profita și de atracțiile localității Giroc (karting, poligon de tragere, paintball, restaurante, complex sportiv etc)

Available Rooms

The City Maps